Diskuze: Sony Ericsson Z600[přidat nový příspěvek] [původní stránka]

Je zobrazen pouze vámi zvolený příspěvek (vlákno). Pro zobrazení celého fóra [klikněte zde], tohoto vlákna od začátku [klikněte zde].
 
Odesláno: 22.2.2004 0:16
Od: Karel Fajkus
Web: http://fajkus.cz/
Předmět: RE: chci si ho koupit
[odpovědět]
[přihlásit odběr]

Ani standardně, ani pomocí skinování nelze změnit menu tak, aby bylo celé textové. Grafická je ale jen jeho první úroveň, jedna „obrazovka“ – viz náhled mého nového skinu.

Já Z600 koupil v T-Mobile, protože koncem roku (vlastně až do poloviny února) nikde jinde nebyl... on byl problém ho sehnat i u TM (10999 Kč, teď je, pokud vím).

A další prodejci... neberte to jako doporučení, osobní zkušenost mi chybí, ale kdybych si ho dnes kupoval v maloobchodu/eshopu, asi by to byla Mobilka (10489 Kč, dostupnost na dotaz) nebo Cybex (10053 Kč, 3 týdny). Oba ale mají nyní zavedenu pouze barevnou kombinaci "Cosmo Black" + "Space Silver", jak píšu i ve svém „článku“. (TM má stále "Silky Red" a černou, tu ale s logem.)

Problém teď zřejmě bude opět s dodáním (i když to tentokrát nebudou 4 měsíce), protože distributor má zase nulový stav a očekávaný termín další dodávky je 9.3.

Seřadit OK
Další stránky:
|< <<   >>
[RSS] [vyhledávání] [přihlásit odběr fóra]
[change language]
(c)2002-2024 Karel Fajkus Fórum od Lomax Host Service