Diskuze: Sony Ericsson Z600[přidat nový příspěvek] [původní stránka]

Je zobrazen pouze vámi zvolený příspěvek (vlákno). Pro zobrazení celého fóra [klikněte zde], tohoto vlákna od začátku [klikněte zde].
 
Odesláno: 19.2.2004 15:14
Od: dejvy <[email protected]>
Předmět: chci si ho koupit
[odpovědět]
[přihlásit odběr]

Zdravím, vlastnil jsem celkem 2 ks T39, po 2 letech reklamací mne neodradili ale nebyl další kus pro mne. Mám teď Nokiia jsem nespokojen. Chci si Z600 pořídit, aůe až bude za lidskou cenu, tj. kolem 9ooo Kč. Mám otázku, jedinou. Dá se u Z600 nastavit menu jako u T39? Nesnáším ikonky. Děkuji za odpověď a případný kontakt na prodejce za lidskou cenu, fajn recenze, dejvy.

Odesláno: 22.2.2004 0:16
Od: Karel Fajkus
Web: http://fajkus.cz/
Předmět: RE: chci si ho koupit
[odpovědět]
[přihlásit odběr]

Ani standardně, ani pomocí skinování nelze změnit menu tak, aby bylo celé textové. Grafická je ale jen jeho první úroveň, jedna „obrazovka“ – viz náhled mého nového skinu.

Já Z600 koupil v T-Mobile, protože koncem roku (vlastně až do poloviny února) nikde jinde nebyl... on byl problém ho sehnat i u TM (10999 Kč, teď je, pokud vím).

A další prodejci... neberte to jako doporučení, osobní zkušenost mi chybí, ale kdybych si ho dnes kupoval v maloobchodu/eshopu, asi by to byla Mobilka (10489 Kč, dostupnost na dotaz) nebo Cybex (10053 Kč, 3 týdny). Oba ale mají nyní zavedenu pouze barevnou kombinaci "Cosmo Black" + "Space Silver", jak píšu i ve svém „článku“. (TM má stále "Silky Red" a černou, tu ale s logem.)

Problém teď zřejmě bude opět s dodáním (i když to tentokrát nebudou 4 měsíce), protože distributor má zase nulový stav a očekávaný termín další dodávky je 9.3.

Seřadit OK
Další stránky:
|< <<   >>
[RSS] [vyhledávání] [přihlásit odběr fóra]
[change language]
(c)2002-2024 Karel Fajkus Fórum od Lomax Host Service