Bazar: prodám Nokia 7110

Lomax Online

Prodej
   Palm Vx
   Nokia 7110<<

Kontakt


19.10.2002


Propagační obrázek Nokia 7110

Prodám neblokovanou Nokia 7110, koupena 8/2000, jako nová, ani škrábnutí. Kompletně s nabíječkou (ACP-8E), tištěným manuálem (českým i anglickým), Li-Ion aku, v originál krabici, nejnovější firmware (5.01) s češtinou, slovník T9 (ale bez češtiny), původní doklady (kopie faktury, originál záruční list). Rozměry 125 x 53 x 24 mm, hmotnost 141 g (s původním aku BLS-2S) nebo 125 g (s ultratenkým aku BPS-1, viz dále).

Velký displej 96 x 65 pixelů, Navi roller (váleček, kterým se telefon ovládá), WAP, vystřelovací flip (nemusíte vystřelovat, lze i normálně odsunout rukou), 1000 položek v telefonním adresáři (každá položka s více čísly, poznámkou, e-mailovou adresou), kalendář, datové přenosy 9,6 a 14,4 kbps, IrDA infračervené rozhraní (spojení s PC, notebookem, palmem nebo jiným mobilem), 4 hry, možnost loga operátora a pěti log skupin volajících. Metalizovaná povrchová úprava, mění barvy od zelené po červenou. Nejen originální CD-ROM, který byl u mobilu, ale i druhý aktuální s nejnovějším softwarem pro synchronizaci s PC a českým a anglickým manuálem v .PDF formátu.

K tomu navíc další aku - ultratenký Nokia BPS-1 Li-Pol 600 mAh (4,5 dne stand-by -- vlastní měření), kožené horizontální pouzdro Riwal na opasek, stojánek Nokia DCH-9 (do kterého se připojí nabíječka a po vložení mobilu a/nebo druhé baterie se tyto nabíjí), textilní pouzdro Hama Logo1 na opasek. Na displeji je nalepená ochranná fólie WriteRight americké firmy Concept Kitchen (i proto žádné škrábnutí), možno bez problémů odstranit.

Dále také headset pilotka Hama s mikrofonem v průhledné trubičce, headset bondovka CPA s mikrofonem a přijímacím tlačítkem na kabelu.

V telefonu je navíc aktivován NetMonitor Field Test (přidána položka v menu, pokud vás nezajímá, nevšímáte si ji).

(Jsem první majitel, prodávám protože jsem si koupil nový mobil.)

Cena a dodání

3990 Kč s DPH (tj. 3270 bez DPH, jsem plátcem DPH, vystavím daňový doklad). Možné osobní předání v Opavě či Ostravě, nebo zašlu na dobírku.

Kontaktní formulář

Máte zájem? Nebo chcete vědět víc? Napište mi:
Jméno:   E-mail:   Telefon:
Vzkaz:

Co nejdříve se vám ozvu. Pro další možnosti kontaktu navštivte tuto stránku.

Odkazy

Nakonec ještě pár dalších obrázků prodávané nokie


S vysunutým/vystřeleným flipem

Se zasunutým flipem, přepnutý do češtiny
(první volba v menu jsou Zprávy)

Ze strany -- nasazena je ultratenká baterie BPS-1

Ze strany 2

Stojánek Nokia DCH-9

7110 ve stojánku, zepředu

7110 ve stojánku, zprava

7110 ve stojánku, zleva

© 2002 Karel Fajkus